söndag 24 oktober 2010

Fåtöljen som fick en andra chans


Den här fåtöljen har jag fått av min ingifta faster efter hennes farmor, om jag minns det hela rätt. En söt fåtölj, men extremt sliten och nedsutten. Och även om jag gillar att pyssla och smårenovera möbler och så, så är denna modell med tjugosju klädda knappar inget jag spontant ger mig på att klä om bara sådär.

Så jag lat-klädde om den. Stoppade om sittdynan, för det kunde jag inte komma ifrån, och lappade den sedan. Så i väntan på lite äkta kärlek, eller eventuellt som plan B lyder, att jag ska brodera den, så ser den i alla fall anständig ut!

6 kommentarer :

 1. Nämen, haha, va cool den blev! Finns det något du inte kan när det gäller inredning å pyssel Johanna? Väldigt inspirerande å se dina projekt, jag gillart!

  SvaraRadera
 2. gillar formen på stolen väldigt mycket..

  SvaraRadera
 3. Anna C: Kul! Jag tycker ju att det är väldigt roligt att pyssla, som den glada hobby super amatör jag är ;-)

  RONILA: Ja, det var den som räddade den. Alltså formen som räddade stolen från evig förruttnelse :-)

  SvaraRadera
 4. Du är så duktig du! Känns som något man skulle kunna hitta konstmässigt i en inredningstidning..
  SNYGGT säger jag bara återigen.

  SvaraRadera
 5. Jouline: Du är ju för söt du!

  SvaraRadera