onsdag 20 oktober 2010

Rosa...

Dags att klä sig i rosa då, en smärre utmaning med min garderob då jag aldrig varit någon "rosa-tjej". Men en omöjlighet, det borde det inte vara! Så jag återkommer, i rosa! Ska försöka få till bloggning från min iPhone också. Skäms på mig som ha en så fin ny telefon och inte styrt upp det än. Det var väl typ halva syftet med att jag skaffa den. Förresten nån som har ett bra tips på en väl fungerande blogg-app? Har hört att bloggpress ska va bra, om det nu var så den hette? Nån som vet?

Update: Ja alltså, det är ju för att haka på Frida i hennes rosa-vecka med bröstcancer-tema som jag kör på rosa idag. Ifall ni hade missat det alltså.

2 kommentarer :

  1. Blogpress funkar bra!! Jag har den, kom igång när vi var i England! Supersmidigt att blogga från mobilen ju!

    SvaraRadera
  2. Men that's it! Nu ska den testas, mot app-store ;-)

    SvaraRadera