måndag 11 oktober 2010

Dagen i korthet

Började dagen med en mysfrukost tillsammans med mannen innan barnet vaknade, och innan mannen tog sina väskor och for till London. En väldigt fin start på dagen med andra ord!

Sen vaknade Dylan strax efter att mannen hade åkt, för att hålla mig sällskap, och hålla mig sysselsatt. Han är nämligen unstoppable i sin gåstol nu. Och, han har kommit på hur man drar ut kökslådorna.  Ser ni den där oskyldiga, men dock så medvetna blicken som bara går att skymta i ett barns ögon just sekunden efter ett "Nej nej, aj aj".

Sen när Dylan hade ätit sin frukost och somnat om en stund, så skrev jag en att-göra-lista. En punkt är nu avklarad. Resten av dagen ägnades åt att vara ineffektiv och njuta av det vackra höstvädret, med två promenader, BVC-besök och mat hos mina föräldrar. Den elfte oktober tvåtusentio, det var en fin dag vill jag minnas.

4 kommentarer :

 1. Är nyfiken på hur det ser ut hemma hos er, kan du inte ta en guidad tur ala bilder? :)

  SvaraRadera
 2. Jo men det skulle vi nog kunna försöka få till. Finns ju en del under kategorin: "Hemma hos oss" i högerspalten, men det mesta är sedan länge omgjort, ommöblerat, ommålat eller bara annorlunda helt enkelt ;-) Så visst! En uppdatering är på sin plats!

  SvaraRadera
 3. Åh dra ut kökslådor älskar alla bebisar och små små barn! Mitt tips är att låta honom hållas och sen raskt städa upp när han tröttnat! En fyrabarnsmor har talat! ;-)

  SvaraRadera
 4. Kul! Det ser jag framemot ;)
  kram!

  SvaraRadera