fredag 29 oktober 2010

Come again soon!

Med start idag och ungefär fem dagar framåt så kommer det att vara full agenda för min del! På onsdag den 3:e så börjar nämligen kyrkans stora ungdomskonferens Youth 2010 som sen håller på till och med söndag den 7:e november. Och eftersom jag har ansvaret för att se till att annars ganska kala lokaler känns mysiga och välkomnande, så innebär dagarna fram tills den börjar mer än fullt upp! Släng dessutom in en snart nio månader gammal grabb i leken, en födelsedagsfest på lördag kväll och ett workshop pass som ska förberedas, så ska vi nog se till att jag inte ska behöva rulla tummarna de kommande dagarna. Men vi är såklart fler som ska jobba med det! Så fina medarbetare och det faktum att jag tycker att detta är jättekul är en stor hjälp! Men här på bloggen hinner jag nog inte dyka upp så värst mycke förens på torsdag, om ens då. Men man ska aldrig säga aldrig! Kanske får jag ett ryck och börjar mobilblogga? Vem vet. Sen, nästa vecka så tänkte jag att ni skulle få titta in lite hemma hos oss, som det har funnits önskemål på. Ni ska dock veta att vi bor i en liten hyresrätt i Uppsalas utkant och inte direkt en spännande exklusiv våning i Paris, om nu någon trodde det. Men mer om det sen! Nu, som sagt, come again soon!

KOMMENTERA

Skicka en kommentar