fredag 15 oktober 2010

Kvällens kulinariska överdrifter

Jag tycker att det är roligt att lyxa till det lite ibland. Eller lyxa till det och lyxa till det, överdriva lite snarare när det kommer till namngivandet av maträtter. Jamenar, falukorv och makaroner, hur kul låter det egentligen? Inte så kul på en fredagkväll. Men å andra sidan, hur kul låter då inte cheddarstuvad fullkorns fusilli med ugnsgratinerad dijon falu!? Det låter ju jättekul! Och till det så bjuds det även på en ostreduktion (överbliven stuvning) om så önskas. Kanon! Finresturang i köket ikväll!


Ps. Ja asså jag ljuger inte, det var cheddarstuvad fullkorns fusilli. Dijon var väl den enda överdriften. Vi kan väl kalla det för senap då.

2 kommentarer :

  1. Haha man måste lura sig själv ibland. Livet blir roligare så :)Själva hade vi mexikans buffe dvs tacos ;)

    SvaraRadera
  2. Älskart! Det är klart det var mexikansk buffé liksom!

    SvaraRadera