torsdag 10 juni 2010

Well hello you!

Titta vad jag fick igår av min man!!! Jo men visst, en splitter ny Canon G11! En semi-system kompaktkamera som uppfyller alla mina önskningar! Och jag resonerar såhär, att eftersom det är frivilligt att läsa min blogg så får ni stå ut med att jag ägnar ett inlägg nu och då åt att ge min man den cred han förtjänar! Så tack älsklling! Den är fantastiskt fin, men inte på långa vääägar så fin som du!!!

3 kommentarer :

 1. Vilken fin present! Och jag tycker vi ska berömma våra män offentligt. Det är de värda! :)

  SvaraRadera
 2. Åh! Han är ju världens snällaste! Men den var du såklart värd :) Ska bli kul att få se vackra foton tagna med den!

  SvaraRadera
 3. Makena: Ja men eller hur! Fram för männen!

  JoHo: Jo han är väldans fin han, det är han! Får ge mig lite tid sen bara att lära mig kameran ordentligt, så jag kan göra den rättvisa ;-)

  SvaraRadera