söndag 27 juni 2010

Loppisfynd

Här kommer en liten bildkavalkad med den gångna veckans loppisfynd.

Lite mera vitt pressglas till min samling...


Och tydligen så har jag börjat samla på oranget glas också...


Åh! Här är en sak jag letat efter både i affärer och på internet! Men den har varit slut överallt! En Stig Lindberg kopp, spisa ribb, hängande i en tekula. Och så hittar jag en på en loppis för 15 kronor...


Chai-glas...


Ett litet mässingsskrin...


En ganska stor röd-orange pressglasskål...

En handvisp, ifall man måste vispa grädde och det är strömavbrott, och så ett oöppnat spritsset...

En Uppsala Ekeby-vas som jag spanat lite på tidigare. Är svag för 50-tals keramik, speciellt när den kostar en tiondel av vad den gör hos välsorterade antikhandlare...

Och lite annat smått och gott! Så kul! Det är något speciellt med loppis-shopping på sommaren!

9 kommentarer :

 1. bra jobbat där..snygga saker du fick med dig hem, är själv i Jönköping så vi ska nog gör som du och gå på loppis...=)

  SvaraRadera
 2. Bex: Ja gör det! Erikshjälpen har öppet tisdag, torsdag och lördag. Pingst på onsdagar och lördagar. Sen finns det tydligen massa mer, men de var de som jag hann till ;-)

  SvaraRadera
 3. Väldigt nöjd med dina fynd! Speciellt de fina vaserna..

  SvaraRadera
 4. Clara/Makena: Ja, det var lilla julafton för mig att packa upp grejerna som legat nedpackade i embalage hela veckan när vi kom hem till lägenheten!

  SvaraRadera
 5. Wow, imponerande mängd fynd! Och jättefina är de också :)

  SvaraRadera
 6. JoHo: Tack! Och jag får väl säga som jag sa till min faster som påpekade att det här "verkligen" (inte) var vad jag behövde ;-P att jag nog snart får starta loppis själv ;-D Eller köpa ett något större att bo i, typ ett hus ;-)

  SvaraRadera
 7. Åh.... gå på loppis med Johanna, det är något visst det. Du är väldigt bra på att hitta de där gobitarna. Min favorit var inte helt oväntat tekulan:)

  SvaraRadera