fredag 18 juni 2010

Mer Dylan, mycke Dylan idag

Förutom fotboll och gröt så gillar Dylan även datorer, och han sitter ofta i mitt knä när jag bloggar eller grejar med bilder. Till en början satt han mest där och tittade, men nu hamrar han gärna på tangenterna om han får. Och här om dagen så lät jag honom gå bananas och se vad han gjorde om han fick. Och det första han lyckades göra var att googla! För det första lyckades han uppbringa ett tecken som jag inte ens vet hur man gör? För det andra så avsluta han det hela med att trycka enter, så han fullbordade sökningen! Min lilla hacker!

3 kommentarer :

  1. Du skriver ju som en gud att jag bara inte kan sluta följa din blogg. Jag är nog det vi svenskar kallar: fast. För övrigt verkar Dylan vara en skön liten filur han.

    SvaraRadera
  2. Carolin: Ja han är verkligen go!

    Rebecka: Nej men! Kul att du gillar't! Dylan är årets skönaste filur, det kan jag sätta en peng på ;-)

    SvaraRadera