onsdag 16 juni 2010

Koh Phangan

I julas fick vi presentkort av vår fina vän Joel på en relativt nyöppnad restaurang här i Uppsala. Det är väl egentligen en Thai-restaurang, men att bara kalla den för det känns inte helt rättvist.

För det är mer som att vara i Thailand än att gå på en svensk Thai-restaurang. Så i söndags gick vi dit för att mysa och passa på att fira att Dylan i söndags blev hela fyra månader gammal. Stort!


Och maten var inte fy skam den heller! Mina Baby ribs var fantastiskt fina!


Och mannen hade wisky-stekta skaldjur inklusive hela små mini-bläckfiskar, lite scarry faktiskt, men jag vågade faktiskt smaka på en.Sen, det roligaste av allt! Det blev strömavbrott! Men inte på riktigt, utan ett fakeat. Och så värsta blixtarna, åskmullret och spöregnsljudet på det! Och det varade i kanske två minuter. Så kul! Verkligen som att vara i Thailand! Det gjorde hela restaurangbesöket för mig! Inte bara god mat, utan en rolig upplevelse också! Dylan höll sig cool faktiskt, trots åskan.

Jag passa på att klottra ner en liten hälsning i gästboken längst bak i menyn. En annan kul grej!

Så en riktigt mysig söndagskväll hade vi, hela familjen! Och Koh Phangan i Uppsala rekomenderas starkt, både för mat och upplevelse!

7 kommentarer :

 1. Kul att ni gillade stället! Jag tyckte det var lite överskattat tyvärr. Säkert kul för barn, med djungel och hela köret, men jag gillar att se maten och se att det är städat där jag sitter och äter;) Men smaken är som baken har jag hört.

  SvaraRadera
 2. Det låter jätte härligt! Jag och mannen får ta oss samman och åka dit:)

  SvaraRadera
 3. Ni är en så fantastiskt vacker familj och verkar lyckliga och fina tillsammans. Vilket föredöme!

  SvaraRadera
 4. Carolin: Ja det där med att se maten kan jag ju förstå ;-) Vi fick vår serverad mitt i ett "åskväder". Men det vart liksom lite extra mysigt för det ös-ösregnade ute på riktigt så när man hörde åskmullret blev jag helt fnittrig. Jag är lite barnslig i den aspekten ;-P Så jag gillade det, såklart ;-)

  Clara: Ja om ni vill så kan vi ju slå våra påsar ihop. Eller så kan ni testa det på tu man hand, och om ni gillar't så kan vi slå våra påsar ihop ;-)

  Sommarlyssnaren: Åh tack! Va gulligt att skriva så! Vi är väldigt lyckliga tillsammans, jag är otroligt tacksam för min fina lilla familj!

  SvaraRadera
 5. Det låter jätte härligt! Jag och mannen får ta oss samman och åka dit:)

  SvaraRadera
 6. Carolin: Ja det där med att se maten kan jag ju förstå ;-) Vi fick vår serverad mitt i ett "åskväder". Men det vart liksom lite extra mysigt för det ös-ösregnade ute på riktigt så när man hörde åskmullret blev jag helt fnittrig. Jag är lite barnslig i den aspekten ;-P Så jag gillade det, såklart ;-)

  Clara: Ja om ni vill så kan vi ju slå våra påsar ihop. Eller så kan ni testa det på tu man hand, och om ni gillar't så kan vi slå våra påsar ihop ;-)

  Sommarlyssnaren: Åh tack! Va gulligt att skriva så! Vi är väldigt lyckliga tillsammans, jag är otroligt tacksam för min fina lilla familj!

  SvaraRadera
 7. Okey kommentarfunktionen på detta inlägg verkar ha ballat ur ;-)

  SvaraRadera