tisdag 22 juni 2010

Loppis shopping!


Idag har jag varit runt med Camilla och Viktoria på några av Jönköpings alla loppisar medans mannen jobbade. Först åkte vi till Erikshjälpens Second Hand i Jönköping. Och jag säger bara, jag trodde att jag dött och kommit till loppis-himlen! Välsorterat, bra priser, bra utbud och nästan övertrevlig personal! När man sedan handlade, då tog den ena kassörskan betalt medans den andra kassörskan packade och rullade in allt i tidningspapper. Snacka om loppis-service!


Sen passade även Dylan på att bajsa när vi var där, och eftersom de inte hade något skötbord, så tog en man i personalen och ställde in ett som de hade till salu på toaletten åt mig! Återigen, det kan man kalla loppis-service! Fynden får ni se sen. För snart kommer mannen hem, till lägenheten i Jönköping där vi bor nu, sen åker vi vidare mot värmlandsskogarna och svärföräldrarna! Vi ses!

4 kommentarer :

 1. Så härligt!! Dit måste man åka hör jag :) Min syster bor ju där i krokarna, så det ska nog gå att ordna. :) Så fint gjort att ställa in skötbordet!! Många + poäng hos bebismammor där!!

  SvaraRadera
 2. Så stor og fin han har blitt!! Ser frem til å se loppisfunnene dine:)

  SvaraRadera
 3. Makena: Ja lätt värt ett besök!!! Finns en till i Huskvarna också, bara några minuter därifrån. Öppet tisdag, torsdag och lördag. Pingst's second hander har öppet onsdagar och lördag! Det blir lätt en heldag ;-)

  Grommis: Hej! Jag har försökt att kommentera på din blogg flera gånger, utan att lyckas? Vet inte vad jag gör för fel, det bara funkar inte :-( Tråkigt! Men jag får väl skriva här istället! Va fint du klädde byrån till hallen! Och ja, våga pyssla, sy och allt sådant! Du kan! Se bara va fin byrån blev med tyget! Klem/ JO

  SvaraRadera
 4. Merkelig:( Kanskje det henger seg opp eller noe.. Får kanskje prøve å fjerne ordbekreftelsen?!
  Jaa, så fornøyd med gangbenken! Jeg skal bli enda flinkere:) KRAM

  SvaraRadera