onsdag 23 juni 2010

Det där med håret

Nej. Jag har fortfarande inte klippt mig. Inte ens bokat frisörtid faktiskt. Och, jag har heller inte bestämt mig för vad jag vill göra. Page? Lugg? Uppklippt? Och så länge jag inte kan bestämma mig, så kommer ju inget att hända heller. I veckan var jag till och med så less på mitt hår så att jag höll på att börja grina. Visserligen var även en bidragande orsak till detta, att jag varje gång jag borstade håret eller drog med handen genom det, så fick jag med mig en skapligt tofs av det samma. Amningen har tagit ut sin rätt helt enkelt. Inte så att håret känns tunnare än vanligt egentligen, men det är lite psykologiskt att få en tofs i handen när man drar lite i det. Buhu! Så jag vet inte jag. Det utvecklas till en följetång detta. Hur ska det gå i nästa avsnitt av "Johannas hår". To be continued...

KOMMENTERA

Skicka en kommentar