fredag 18 juni 2010

See you soon!

Imorgon bitti så ger vi oss av på en veckas intensiv minisemester. Först till Jönköping där mannen ska jobba lite på en kristen sommarkonferens, stå i monter och så. Jag och Dylan hänger nog där en del med, bland annat ska prinsessbröllopet ses på storbildsskärm. Men sen ska vi försöka hinna göra Jönköping lite också, och eventuellt lite loppis-shopping som Jönköping är så känd för. Sen åker vi vidare på tisdag till svärföräldrarna i Värmland. Och torsdag eller fredag åker vi vidare mot ett par vänners sommarställe utanför Örebro för att fira en 25-årsfest på midsommarafton. Sen är vi nog hemma igen på lördag kväll, alternativt söndag morgon. Ska bli skönt med lite semestervibbar nu, även om mannens riktiga semester inte börjar förens i juli. Så, inte så mycke blogga under tiden förmodligen eftersom vi kommer att vara på resande fot. Men kanske något litet inlägg, vem vet. Annars får ni ju kolla Twitterspalten till höger, för den uppdaterar jag via sms. Ha en fin vecka!

JO

3 kommentarer :

 1. Åh vad härligt med lite semester. Nu längtar och väntar man bara. Iaf jag. Är så otroligt skön känsla att komma iväg och bara vara lediga..tillsammans! Njut ordentligt!

  SvaraRadera
 2. Härligt med lite smygstart på semestern! :) Vi är också på semester nu...hos Anthons föräldrar som bor 5 min från sjön, vi åker båt och fikar på öar och badar och har det så bra! UNDERBART! (Arash har ju vart här så han vet vilken idyll det är) Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Carolin: Ja men verkligen! Speciellt som jag är hemma och ledig för det mesta om dagarna, jag längtar efter att få vara ledig med Arash! Men håll ut, snart är semestern här, och en del av njutningen är ju att få gå och längta lite fter den ;-)

  Makena: Jo jag vet! Det är ju så fint! Var i närheten när Jonathan och Madde gifte sig och har sett bilder. Njut och ha det så skönt!!!

  SvaraRadera