fredag 18 juni 2010

Snart ger jag upp

Hade tänkt blogga en del igår, men Blogger har börjat motarbeta mig aktivt den senaste tiden känns det som. Har inte haft så mycke problem tidigare. Men igår kunde jag inte ladda upp bilder alls, det ni ser här ovan var det konstanta svaret jag fick. Trots att jag startade om både dator och webbläsare. Och så stämmer inte antalet kommentarer som syns under inläggen med antal faktiska kommentarer. Såna där irriterande småfel. Plus då att det jag laddat upp har sett märkligt och pixligt ut. Så jag börjar faktiskt starkt fundera på att byta till typ WordPress eller liknande. Känns dock segt när man har en blogg, som man annars trivs med, och som är länkad hit och dit. Men vi får se. Håller de här problemen i sig så byter jag, så är det bara. Men idag verkar det fungera. Så nu kör vi på så får vi se hur det tar sig!

2 kommentarer :

  1. Jobbigt när bilderna krånglar! Men antalet faktiska kommentarer och siffran stämmer inte på andra bloggar heller har jag sett (min inkluderad)... Blogger måste ha nåt fel på gång. Dessutom går det inte att ladda upp videos ALLS just nu...

    SvaraRadera
  2. Hoppas de skärper till sig!!!

    SvaraRadera