måndag 14 juni 2010

Testar mig fram

Testar den nya varianten av Bloggers bilduppladdning. Tycker än så länge att den är lite jobbig när man vill ladda upp fler åt gången, men jag ger det lite mer tid. Däremot så lyckades jag spara ner bilderna ifrån bröllopet i en relativt låg upplösning, så ni får ursäkta kvalitén lite där. De ger inte min nya kamera rättvisa helt. Som jag för övrigt måste tillägga att jag är mycke nöjd med! Nu är det bara jag som måste ikapp lite, både med fototeknik och bildbehandling. Någon som har ett bra tips på en givande kurs i photoshop eller i fotografering? För det skulle jag behöva! Men så länge så fotar jag och redigerar vidare, på mitt alldeles egna amatörmässiga vis!

2 kommentarer :

  1. Moderskeppet i samarbete med Högskolan i Jönköping har en webbbaserad kurs i Digital bildbehandling och en i Fotografi - Visuell kommunikation.

    http://www.moderskeppet.se/distans/

    Jag går för tillfället Bildbehandligskursen och den är riktigt bra! Suveräna lektioner, och koncept, både för mig som nybörjare och den mer erfarne. Rekommenderas starkt!

    SvaraRadera
  2. Du som gillar Halv åtta hos mig, har du sett att det har kommit ut ett halv åtta hos mig spel? tänkte direkt på dig när jag såg det ;)

    SvaraRadera