tisdag 8 juni 2010

Kör försiktigt!

Så var Svea rikes vägar än en gång osäkra. Ty jag ämnar nu ägna mig åt övningskörning den kommande tiden för att fullborda ännu ett av sommarens projekt - körkortet. Nytt lemp trillade ner i brevlådan imorse, och efter ett samtal till Trafikstyrelsen så bekräftades min förhoppning att en redan sedan tidigare godkänd handledare inte behöver gå någon handledarutbildning. Skönt! Så nu är det bara att sjunga upp, för skylten "Övnings-kör" ska på igen! För sista gångerna förhoppningsvis, för nu ska jag ta det! Inga utlandsflyttar eller semestrar som ska dränera plånboken denna gång. Så heja på mig! Nu kör vi!

3 kommentarer :

 1. Yeay!!!! Va bra du är Johanna, det här kommer du klara galant!
  GO FOR IT! :)

  SvaraRadera
 2. Åh! Jag känner sådan beundran för dig, jag är också en av dem som aldrig kommit till skott och inser (trots ständigt förnekande vid allt tjat) att det hade varit bra att ha det där rosa kortet. Riktigt bra t.o.m...

  Men du upplyste mig just om något intressant, är det så at handledarna inte behöver gå kurs om de blivit godkända tidigare, trots att det var 5 år sedan?

  SvaraRadera
 3. Anna C: Yes I can!!!

  Sandra: Precis! Visst är det skönt!!! Ända haken är att de inte får ha haft sitt körkort indraget under tiden, men förhoppningsvis så har du ingen handledare som faller bort på det ;-)

  SvaraRadera