onsdag 16 juni 2010

That's it!

Bilderna blir jättesuddiga och konstiga med Bloggers nya bilduppladdning. Den får fetdissen av mig efter "Koh Phangan-inlägget". Jättetråkigt att alla bilder ser så suddiga ut. Så var det inte förr. Får se om jag orkar lägga upp dem på nytt igen imorgon, annars får ni stå ut med dessa sista suddiga bilder. Tråkigt bara när nytt är sämre istället för bättre.

5 kommentarer :

 1. Det kanske blir bättre om du publicerar via windows live writer, då kan man greja till korten lite o så oxå! Den e gratis o funkar utmärkt tycker jag :)

  var låg restaurangen förresten?

  SvaraRadera
 2. Mali: Ja, fast jag har Mac, så inge Windows för mig ;-) Och restaurangen ligger bakom universitetet, i Uppsala då förstås. Värt ett besök om du är i närheten, men inte lika billigt som i Thailand förstås ;-)

  SvaraRadera
 3. Jag tror det ska funka: http://www.webstuffscan.com/2010/04/09/how-to-run-windows-live-writer-on-mac/

  Ja jag ska testa restaurangen nästa gång, men ni har varit på Raan goo på sameritergränd eller? För efter att jag bott i thailand och blitt aningen kräsen på den fronten så var det den absolut mest genuina riktiga thaimaten, verkligen värt ett besök! På reklambannern på thailändska utanför restaurangen stod det typ "Saknar du thailand? Saknar du riktig thaimat?" eller ngt sånt!

  SvaraRadera
 4. Mali: Okey, tack för tipset! Själv har jag ju aldrig varit i Thailand, så på den fronten har jag inte så mycke att komma med, men det var gott i alla fall! Sen om det var genuint, det vet jag ingenting om ;-)

  SvaraRadera
 5. Just nu går det resor för 4500 tur o retur, fast sen e det ju barn o man o då drar det ju iväg på priset antar jag :)

  Ha rä gött!

  SvaraRadera