torsdag 17 juni 2010

En kommentarjunkies bekännelser

Det är så tråkigt att logga in och se "0 kommentarer". Men det är så roligt att logga in och ha fått kommentarer. Och det var väl bara det jag ville säga egentligen. Att det är roligare med dialog än med monolog. Så att ni vet. Och en annan sak. Bilderna blir numera suddiga även om jag laddar upp dem med den tidigare varianten av inläggsredigeraren. Jag blir inte klok på detta. Antingen så sparar jag dem fel i Photoshop eller något, eller så är det blogger. För jag tycker att jag gör som jag alltid har gjort i Photoshop. Ändå är det milsvid skillnad på bilden av ett grässtrå i inlägget "Testbild" och sedan på inläggen efter det. Jag vet inte vad jag gör för fel? Irriterande är det i alla fall. Men imorgon är en ny dag med nya möjligheter, och den nya dagen skulle vara här mycke snarare om jag bara gick och la mig någon gång. So for now. En god natt!

8 kommentarer :

 1. Jag vet hur du känner. Det är verkligen tråkigt att inte få kommentarer, så jag ska själv bli bättre på att kommentera där jag läser mej fram.

  SvaraRadera
 2. Hej Johanna! Jag är en läsare som hittat hit via länkar från andras bloggar! Du skriver bra och tar snygga pics. Själv har jag en 9-månaders bebis därför är det extra roligt att läsa om Dylan. /Anna

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Carolin: Ja det gäller ju en själv med. JAG måste också bli bättre på att kommentera! Jag tycker på ett vis att man kan kosta på sig det om man läser något man gillar. Det är ju inte såsvårt att skriva "fint skrivet" eller något, men glädjer ju dessto mer!

  A.M.O: Kul! Alltid roligt att höra hur folk började läsa ens blogg! Man ser ju bara en siffra på en besöksräknare, och lite röda prickar runt om i landet som symboliserar läsare, men har ingen aning om vilka 70 procent av dem är. Både läskigt och kul på samma gång!

  SvaraRadera
 5. Ja kommentarer blir man glad av! Jag tycker faktiskt att jag själv är rätt bra på att kommenentera hos andra. Det ligger liksom i min natur att responsera, känner mig nästa för tjatig ibland :) Tyvärr verkar inte alla tycka som jag :O 0 suger! ;-)

  SvaraRadera
 6. Makena: Dina kommentarer gör mig alltid glad! Och du verkarar vara en som är duktig på att kommenter, och det är ju bara kul! Jag blir i alla fall glad ;-D

  SvaraRadera
 7. jag är dålig på att kommentera!! (: fint familjefoto från bröllopet ni var på, och himla fin klänning på dig!! hur går det med 'shoppingstoppet?' (:

  SvaraRadera
 8. Sofie: Fast dina kommentarer dyker upp nu och då, och det är alltid kul ;-) Och tack! Klänningen har jag faktiskt sytt själv, så shoppingstoppet går bra än så länge! Jag satsar hårt denna gång, och det känns faktiskt långt ifrån omöjligt! Och fortfarande riktigt kul att behöva gräva i garderoben, även om inspirationen tryter ibland. Men jag har en hel del tyger som ligger också, så det blir lite mera sy nu för tiden ;-)

  SvaraRadera