tisdag 3 juni 2014

Jag och Pro ska bli goda vänner.

Nu har jag inte bara en ny kamera att förgylla min blogguppstart med, utan även en ny dator! En Macbook Pro! Vilket är helt underbart eftersom just det faktum att jag har svårt att sitta i ro på kontoret vid den stationära starkt har bidragit till minskat bloggande. Men nu har jag alltså en bärbar och kan sitta i köket eller i vardagsrummet medan barnen leker kring mig och ändå skicka iväg ett inlägg eller två. Topp ju! Men först måste jag föra över de dokument, bilder och program till den som jag behöver. Det har gått sådär än så länge då massa bilder och så har saknats av det senaste jag lagt in. Bland annat Göteborgsresan. Men jag jobbar på det i skrivandets stund, så snart ska det väl börja dyka upp här på bloggen. Jag har även besökt Paulas nya keramikbutik här i Storvreta och hon hade gjort så fint! Även ett inlägg därifrån kan väntas när nya datorn och jag har funnit varandra, så att säga. Så! Ser fortsatt fram emot en bloggig sommar. Ses!

KOMMENTERA

Skicka en kommentar