fredag 30 maj 2014

Bloggen dog, länge leve bloggen!


Asså jag vill verkligen börja blogga igen! Åh vad jag har saknat det! Känns som att det är dags nu, jag har ju fått en ny kamera och allt. Så nu kör vi igång igen tycker jag!

Bilden är från Liseberg förra veckan. Vi tog en tidig semestervecka på västkusten i år, och lyckades pricka in riktigt fina och soliga dagar. Vilken lycka! Vi hyrde in oss i ett gammalt vackert renoverat skärgårdshus på Hälsö och hann utöver öliv med både redan nämnda Liseberg och Universeum. Det var verkligen en helt underbar semestervecka! Mannen har haft och har en hel del på jobbet nu, så att få komma bort tillsammans och bara vara, det var fantastiskt. Fick sådär lagom skönt "hemlängt" sista dagen också. Jag älskar verkligen vårt hem och det är så fint att känna "borta bra, men hemma bäst". Jag har ju gått och blivit lite trädgårdsnörd på senaste tiden också, anlagt köksträdgård och grejer, så den längtade jag också hem till. Maj är ju en fantastisk trädgårdsmånad! Mycket ska sås då och många saker börjar gro och växa. Så jag hoppas att det också är en bra månad för bloggen att börja spira igen!


KOMMENTERA

Skicka en kommentar