onsdag 4 juni 2014

Välkommen till Bästkusten


Tänkte strö upp lite bilder från vår vecka på västkusten nu. Jag håller på och lär mig kameran fortfarande så ni får ha lite överseende. Har inte riktigt greppat alla inställningar och vad som passar bäst till vad än. Men det kommer! Och just nu har jag endast ett objektiv i min ägo, så allt är fotat med mitt 18-135 mm. Eller med G11:an.

Bilresan ner gick väl hyfsat bra måste jag säga. Vi hade aldrig rest på någon semester själva förut, med alla tre barnen. Det tog väl någonstans över sju timmar med stopp och så, och Adelle grinade typ mellan Linköping och Jönköping, vilket är en bit. Men övriga sträckor gick bra! När vi kom fram till färjan ut mot Hälsö så regnade det lite, men just innan solen gick ner så bröt den igenom och lyste upp en enorm regnbåge. Bild tagen från sovrumsfönstret. Efter det hade vi nästan bara fint väder resten av veckan, och en lika fin vecka som vädret!

KOMMENTERA

Skicka en kommentar