lördag 7 juni 2014

Liseberg

Ett annat måste när man är i Götet med barn är ju självklart Liseberg!

Alla ska med! Vi fyller snart en attraktion själva nu familjen, här åker vi alla fem. Haha!

Syrrorna bus.

Grabbarna grus.

På Liseberg mötte vi även upp med min syster som var i stan och besökte sin kompis och min gamla rumskompis från Norrlandstiden, Anna. Perfekt att få lite hjälp med barnen sådär, så kunde även jag och mannen smita iväg och åka bergochdalbana själva.

Liseberg är ju så fantastiskt fint och lummigt, så jag njuter lika mycket av parkmiljön som det andra när jag är där.

Och den här tjejen blev helt stormförtjust i Kanina!

Och kunde inte sluta att pussa och krama på henne. Gör mysigt ju! På förhand vet man ju inte om de kommer bli rädda för alla dessa maskotar som springer omkring, men icke då!

Det var nästan 30 grader varmt den dagen, kan man kanske inte tro när man ser mig här. Men jag glömde inte bara bikini hemma, utan även shorts. Dubbelfail. Jag var två sekunder ifrån att klippa av dessa jeans på morgonen. Men jag hade så fula blåmärken på hela benen från en garagerensning och möbelskuffande innan, så det fick bli långbyxor i alla fall. Glad ändå!

Dylan var helt galen och ville åka allt, allt! Lilla fritt fall skulle han åka om och om igen, fast till och med mamma tyckte den kittlade bra i magen. Då ville Daisy också åka, det resulterade i att de fick avbryta åkturen den gången, haha, nuff said!

Lustiga familjen.

Och från öppning till stängning var vi där. En helt underbar dag, och barnen frågar fortfarande varje dag om vi kan åka på tivoli snart igen.

KOMMENTERA

Skicka en kommentar