lördag 28 juni 2014

Keeping it hot


Tror det finns fler mammor än jag där ute som avslutat en kopp kaffe eller te trots att den passerat gränsen för kall för länge sedan. För att lösa detta problem så köpte jag en termo-mugg för något år sedan. Problemet är bara att den är så ful så jag ogillar att den står framme. Japp, så knäpp är jag. Dessutom var den plastig, läckte och osmidig all together. Så när jag hittade dessa på Indiska blev jag hjärtans glad! De är snygga, de är av bambufiber, de har siliconlock och värmeskydd för handen. Love! Så jag köpte två. Perfekt både hemma, att ta med till lekparken eller i bilen. Bara ett litet tips sådär. Kram!


English: I recon there are more moms out there then me, who have finished a cup of coffee or tea even after it passed the limit for what counts as cold. So some years ago I bought a thermo cup to solv the issue. Problem was that it's so darn ugly that I don't like it standing around the house. Yep, I'm that much of a weirdo. So when I found this cup from Indiska I was så happy! It's pretty, made out of bamboo fibers and has a silicon lid and heat protector. So, just a small tip.

Ps. This is not a sponsored post!

KOMMENTERA

Skicka en kommentar