måndag 23 juni 2014

But first, let me take a selfie.

Jag lovade en vän att ta en bröllops-selfie när mannen och jag var på bröllop i helgen. Och eftersom vi var väldigt tidiga till vigseln, mer än en timme i förväg, så passade vi på att gå all in och leka lite med kameran.

Jag är ju inte den som backar för att fota lite bilder så att säga, lika bra att gå all in! Ta det inte för seriöst. Haha!

Det är inte så ofta jag får tillfälle att klä up mig, så när tillfälle väl ges så är det ju extra kul att ta på något fint. Och extra kul att alla kläder är svensk-designade också.

Trivdes bra i min klänning, och gillade ryggen speciellt och min lilla dammvippa till väska.

Klänning och clutch Tiger of Sweden, skor Whyred.
Fotografen och min stiliga kavaljer. Också ekiperad av Tiger.

English: My hubby an I attended a wedding this weekend. I promised a friend to take a wedding selfie, and since we were over an hour early to the church we took our time and had fun with the camera. Don't take it to seriously! Haha! But it's fun to dress up when you don't get to do it so often. All our clothes are by Swedish brand Tiger of Sweden, and my shoes by Swedish Whyred.

2 kommentarer :

  1. Mission accomplished!!😜 Du är så snygg och klänningen sitter som en smäck!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha! Tack! Puss på dig! Kanske lite overkill men det är väl mitt mellannamn ;-P

      Radera