fredag 16 april 2010

Vad pysslar jag med?

En sak som jag brukar pyssla med på fritiden, eller lite vid sidan om sådär, är att göra affischer. Och den senaste tiden har jag pysslat med den här. Det är en affisch för Kristdemokraternas första maj-satsning "För Familjen".

Och nu skall jag pyssla med lite tillhörande material under dagen, så det blir nog dessvärre inte så mycke blogga idag, fast jag skulle vilja. Men vi får se, går allt vägen så är jag klar innan lunch. Men jag har ju en liten kille att ta hänsyn till också och andra småsaker som föda och dylikt som också ska hinnas med både för mig och grabben. Så vi får se. Men denna affisch var ett beställningsarbete, och då är man ju inte lika fri som när man bara gör saker själv. Här är några andra affischer som jag gjort bland annat för kyrkans ungdomsarbete. Så sånt pysslar jag med, när jag inte bloggar, byter blöjor, lagar mat eller målar om möbler.4 kommentarer :

  1. Du är verkligen begåvad på många sätt!

    SvaraRadera
  2. WOW vad snygga! Önskar att man hade sånna talanger!! :)

    SvaraRadera
  3. Nej men tack! Va söt du är!

    SvaraRadera