måndag 5 april 2010

Trött på internet

Är det bara jag som kan bli sådär jättetrött på internet ibland? Jag kan känna att jag får Facebook, Twitter och Blogger upp i halsen. Så jättetrött blir jag. Jag får bara nog. Och så brukar det vara så i några dagar. Det känns liksom motigt att över huvud taget slå på datorn. Jag går faktiskt inte ens och sätter mig där. Jag gör annat. Och dagarna går. Men sen går det över. Plötsligt sitter jag bara där igen, och det känns inte jobbigt längre. Jag tror att om jag inte hade låtit mig själv ta sådana tvära pauser så hade jag nog slutat helt istället. Lagt ner liksom. Lagt ner internet.

5 kommentarer :

  1. Känner igen mig precis:=)

    SvaraRadera
  2. Skönt! Jag tror faktiskt att det är viktigt att påminna sig själv ibland om att man inte måste finnas tillgänglig hela tiden. Utan att man bestämmer själv. Det är väldigt skönt!

    SvaraRadera
  3. You can't live with it, you can't live without it!

    SvaraRadera