måndag 12 april 2010

Bröllopssommaren 2010

Tre förra året och detta år så ser det ut att bli fyra. De första två inbjudningarna har trillat in för ett tag sedan och O.S.A närmar sig. Vi är verkligen dålig på att anmäla oss i tid jag och mannen, så jag ska göra mitt yttersta för att skärpa upp oss på detta område från och med nu. Men något jag däremot brukar kunna göra i tid är att bestämma vad jag ska ha på mig. Och nu när gravidmagen är borta så är ju alternativen lite fler än vid tidigare festtillfällen, så det ska bli kul! Bröllopssommaren 2010 here I come!

9 kommentarer :

 1. AVUNDSJUK!!
  inga av våra vänner är sugna på att slå till än. typiskt, säger jag som också vill klä upp mig på riktigt!

  SvaraRadera
 2. Linda: Vi har ett i Skåne i juni som vi inte kommer att kunna gå på, du kanske kan få det inbjudningskortet av mig, de märker nog ingen skillnad. Möjligtvis tycker de att din man är lite blek ;-P

  SvaraRadera
 3. Kul med bröllop! Vi ska också på flera i år. Ett har redan varit och 3 kvar att gå på :)

  Av ren nyfikenhet undrar jag vilkas bröllop ska ni på? :)

  SvaraRadera
 4. Kommer ni?? Jag kan pricka av er på listan om du vill!=)

  SvaraRadera
 5. Kadri: Två kan jag skvallra om, men de andra två är inte annonserade än, så de passar jag på så länge. Men först ut är Clara och Joe, följt av Fredrik och Petra. Med en vecka emellan! Party, party!

  Carolin: Ja om du vill! För vi kommer!!! Men är du säker? Är vi avprickade då, jag vill inte slarva mer ;-P

  SvaraRadera
 6. HAHAHA, gulle!
  jag tar det ;)
  och om inte din man kan följa med på något så kan du ju alltid ta med mig ist ;)

  SvaraRadera
 7. Jag prickar av er. Vi bor nämligen hemma hos mamma och pappa denna veckan pga badrumsrenovering=) Så listan är nära till hands!! Ser till att det blir gjort. Kram

  SvaraRadera
 8. Linda: Passa dig, jag kanske håller dig på det ;-)

  Carolin: Va bra! Det lät verkligen som jag inte litade på att du skulle pricka av oss, men det var verkligen inte vad jag menade! Snarare att vi är bra på att säga muntligt att vi kommer, och sen aldrig anmäla oss. Men tack för hjälpen! ;-D

  SvaraRadera