måndag 19 april 2010

Copycatweek

Jo, jag tänkte såhär. Det var ju väldans roligt att kopiera en outfit, och jag har fler i min inspirationsmapp på datorn som jag skulle kunna tänka mig att kopiera. Men, det vore ju kul att se vad ni skulle vilja se mig i! Så jag tänkte såhär. Om jag får ihop sju olika outfits ifrån er så lovar jag att klä mig i dem och blogga dem nästa vecka, med start på måndag. Så, har du en outfit du skulle vilja se mig i, maila bilden till byjowithlove snabel-a hotmail punkt com. Så lovar jag att jag ska göra min tolkning av den nästa vecka!

8 kommentarer :

 1. Då har jag skickat mitt bidrag!

  SvaraRadera
 2. Så, då var det skickat :)
  Hoppas få se resultatet nästa vecka.

  SvaraRadera
 3. Varför vill alla som skickar bidrag vara anonyma? ;-P

  SvaraRadera
 4. Haha, det undrade jag också! Är det så extrema outfits så ingen törs stå för dem? :)

  SvaraRadera
 5. Jag kan ju säga att Lady GaGa finns med bland förslagen, men jag tar max en per person och Madonna fanns med också så det känns lite mer realistiskt...

  SvaraRadera
 6. http://www.anotherthink.com/my_graphics/coalminers.jpg

  SvaraRadera
 7. Tack Kjell, den är definitivt med!

  SvaraRadera