torsdag 1 april 2010

Tjena vad jag älskar Stina Persson

Sedan första gången jag såg hennes illustrationer i en ELLE-tidning i början av gymnastiet så har jag varit förälskad. De är sådär jobbigt toksnygga att jag önskar att jag själv hade gjort dem. Men det har jag inte. Utan det har Stina Persson. Kanske den svenska illustratör som får de glammigaste jobben från de tyngsta uppdragsgivarna, men som har det lätt oglammigaste namnet i branschen. Vilket inte spelar någon som helst roll när man äger. Så jag säger bara. Hi, my name is Steena Pearson.

3 kommentarer :

 1. Riktigt snygga tavlor..

  SvaraRadera
 2. O, jag trodde faktiskt de var dina först, det skulle verkligen kunna varit det! Supersnygga

  SvaraRadera
 3. L: Jag vet! Skulle inte tacka nej till att hänga ett par här hemma ;-)

  Anna C: Oh tackar! Men ja, visst är de snygga trots att de inte är gjorda av mig ;-)

  SvaraRadera