måndag 12 april 2010

Loppis shopping

Det har blivit lite av en tradition när vi åker till Karlskoga att besöka Pingstkyrkans Secondhand vid Stråningstorps gamla centrum. Eller som svärfar Kjell kallar det, Strångingstorps IKEA. Mannen brukar få med sig ett gäng gamla böcker därifrån som han smått lyriskt brukar presenterar för mig som "guldkorn" "klassiker" och "pärlor".

Själv är jag inte så litterär, utan håller mig till småplocket och kläderna. Detta är lite av min skörd ifrån det senaste besöket.

Tre nya vaser till mina två samlingar, som skymtar lite i den här bilden, av gröna och rökfärgade glasvaser.

Fyra assietter ur Oiva Toikkas serie Kastelhelmi för Iittala för tio kronor styck.

Som dessutom var med i senaste numret av ELLE-interiör. Lite extra kul sådär.

Två små prydnadsstolar i gjutjärn som ska lagas lite och få nya dynor.

Och så till sist några nya ramar till min tavelvägg!

KOMMENTERA

Skicka en kommentar