onsdag 28 april 2010

Copycatweek - onsdag

Och idag var jag Jessica Alba...

7 kommentarer :

 1. I like!
  /A girl in England

  SvaraRadera
 2. Tack hörrni! Och jag tackar Ebba för inspirationen ;-)

  SvaraRadera
 3. Hej kära du!

  Måste bara hålla med av hela mitt hjärta vad gäller Babywise - LOVE it. Det gläder mig att ni verkar må så bra och att allt fungerar!

  Kram,
  Crista

  SvaraRadera
 4. Vart ju scheijtfeijnt! Bra jobbat snyggo!

  SvaraRadera
 5. Den här gillar jag bäst faktiskt. Har själv kopierat den första gången jag såg fotot på Alba =D

  SvaraRadera
 6. JO: Ja men visst är den bra, kan inte sägas nog. Ovärderlig för mig i alla fall! Och kul att höra att ni väntar tillökning! Var ju på besök på ÖKC för nån vecka sedan, när du var på reunion och såg hur stor söta Alice har blivit! Så lycka till med allt nu själv inför nedkomst numero två!

  Ebba: Thank's to you!

  Lorena: Men va kul! Finns bildbevis? ;-)

  SvaraRadera