torsdag 1 april 2010

Ska man vara fin

Ja då får man lida pin! Så nu ska jag testa. Jag lär ju va den sista på jorden som aldrig provat, men någon gång måste ju vara den första! Fick ett presentkort på det av en vän i julklapp (förra julen!) som jag fortfarande inte nyttjat. Skäms på mig! Men på torsdag blir det äntligen av! Jag ska fylla läpparna! Inte jättemycke, men lite lagom sådär. Spännande! Hoppas man blir nöjd, för smakar det så kostar det! Men det är ju ändå inte jag som betalar så. Puss!

Update: April, april!

11 kommentarer :

 1. Oh du kommer att bli så fin gumman!

  SvaraRadera
 2. Starkt att du vågar berätta, själv tycker att det är ganska coolt. Jag tror att det komma att passa dig du kan liksom bli den nya AngieJo!

  SvaraRadera
 3. Haha! Det är ett aprilskämt, va?

  SvaraRadera
 4. ah, jag blev upprörd i en sekund, tills jag insåg att det är första april!

  SvaraRadera
 5. Du skojar va?! Jag håller med Frida, jag blev också upprörd. Och de där anonyma komentarerna? Dom har du väl skrivit själv antar jag ;)

  SvaraRadera
 6. Alla: Ja, april april!!! Och nej, jag har inte skrivit några kommentarer själv ;-) Men trevlig första april på er!

  SvaraRadera
 7. Puh! Jag är SÅ glad att det var första april igår, haha! För som vi alla vet Johanna är ju du den naturliga skönheten själv!

  SvaraRadera
 8. Anna C: Haha! Nej men Anna då! Nån skulle ju kunna tro att jag har betalt för att få den kommentaren ;-)

  SvaraRadera
 9. but you didn't! :)

  SvaraRadera