tisdag 27 april 2010

Dagens tips!

Idag fick jag hem ett paket med tapetprover ifrån måleributiken.se. Och de är generöst tilltagna! En meter gånger fullbredd! Dessutom är de första gratis, och resterande kostar endast tjugo kronor styck. Fraktfritt! De har alla möjliga märken och även flera designsamarbeten. Så det är dagens tips ifrån mig! Perfekt till att göra små tavlor av, tapetsera en låda eller två, eller något annat pyssel!

4 kommentarer :

 1. Det har jag varit på väg att göra ett par gånger...men inte kommit till skott. Fick inspiration till att göra tavlor när jag sett fina tavel-idéer från Jojjes jobb.
  Mom

  SvaraRadera
 2. Men gå då nu in och beställ för allt i världen! Jag har ju länkat och allt! ;-P

  SvaraRadera
 3. Gjorde det på en gång ju! Fast trist nog fanns inte många roliga tapeter att välja på tyckte jag...de du har på bild tex fanns inte alls?

  SvaraRadera
 4. Jo, men visst finns de jag har på bilden! Alla utom den längst ner är ifrån Midbec, och jag gick in och kollade nu och visst finns de! Sök på leverantör bara, och så några sidor bak i Midbecs sortiment så finner du dessa! Du måste gå in under "Tapeter" sedan "Se tapeter" och så söker du bara på Midbec i sökrutan eller under rullgardinsmenyn "Leverantör". Lycka till!

  SvaraRadera