fredag 8 juni 2012

Nyklippt


Jag känner starkt att jag just klippt till sommarens favoritshorts! Ett par jeans med hög midja i lite lösare modell, tantjeans om man så vill, fick sätta livet till och blev de perfekta jeansshortsen! Nu hoppas vi bara på det perfekta vädret också! Armband från BJWL!

4 kommentarer :

 1. Härlig blogg du har:) Sökte på bröllopsfrisyrer och hamnade här. Jag känner igen mig i mycket;)

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 2. Bara ett tips..

  "Johanna heter som driver den"

  :)

  SvaraRadera
 3. @Frida Kul! Jag som inte ens lagt upp de tre senaste frisyrerna jag gjort här i dagarna, kanske får ändan ur nu ;-)

  @Anonym Tack! Hade nog aldrig märkt det själv, man läser ju inte sin egen presentation så ofta ;-) Så tack!

  SvaraRadera
 4. Ser ut att vara ett par sjyssta shorts :D
  Bra jobbat!

  SvaraRadera