onsdag 27 juni 2012

Bloggträff!

Ikväll ska jag på min allra första bloggträff! Superspännande! Alltid roligt att träffa nya människor och få ansikten på dessa ord och bilder man ser. Man känner ju liksom bara till en tvådimensionell variant av dem. Och på tisdag så har jag ju kom-och-ta-kväll! Även då kommer det en del nya ansikten! Och några bekanta, och några bekanta jag inte sett på länge! Kul!

Nu väntar Mount Disk-erest på mig, och en handfull ordrar på att plockas, packas och skickas. Ni som beställde strax innan midsommar får ju räkna med några dagar extra på leveranstiden, och ni som beställde under midsommarhelgen och dagarna efter, era går iväg idag! Och sen har jag fått in lite nytt som väntar på att komma upp i shopen! Bland annat ett kragsmycke, ringar och en tröja. Sen kommer en begränsad upplaga, så begränsad som en av varje, av ett konsttryck som min syster ha gjort att komma upp framöver. Det är jättefint och jag har redan tjingat en själv!

Efter det kommer snart en stor order att trilla in, men någonstans där emellan tar jag lite semester också! Jag kommer att ha shopen öppen för beställningar hela sommaren, men mellan vissa datum som jag kommer att skriva ut, så sker ingen leverans. Well, nu mot Mount Disk-erest och när det är bestiget, så väntar även hans lillasyster, Mount Tvätt-erest.

1 kommentar :

  1. Så JÄTTEKUL att få träffa dig igår! Skoj att få en lite fylligare portion än det man ser via bloggfönstret :) Kram!

    SvaraRadera