torsdag 31 maj 2012

#småbarnslivet

Springer runt och plockar barnkläder och leksaker i vardagsrummet när jag plötsligt känner hur det frasar till under foten genom mattan. Åh, en riskaka känner jag genom trasmatteväven. Nu i tio bitar. Måste komma ihåg att plocka upp den sen när jag inte har armarna fulla. Ett par minuter senare. Fras! Just det, riskakan. Nu i hundra bitar. Tar den efter blöjbytet. Åter ett par minuter senare. Fras! Tusen bitar, minst! Vid det här laget skäms jag, i alla fall en liten stund innan Dylan börjar skicka ljusstakar ner för rutschkanan och jag får annat att tänka på. Fras! Likgiltighet. Jag skäms inte ens längre för att jag har en riskaka som snart har blivit ett med mattan. Nån minut senare. Inget mer fras, jag bara tar den. Gör det. Sen, splash! Trampar i vällingpölen från en läckande flaska. Tar den när jag vikit in kläderna i Dylans byrå tänker jag. Någon minut senare. Splash! Just det...

2 kommentarer :

  1. Hahaha! You just have to love it! :-)

    SvaraRadera
  2. Så snyggt! Vet inte varför, men varje gång jag försöker klippa shorts så blir det.. flopp! ;)

    SvaraRadera