måndag 25 juni 2012


Jag har en garderob som svämmar över av kläder. Och även ett källarförråd. Vanligtvis brukar jag rensa ut det, vara ambitiös nog att fota det av värde och sen sälja det på Tradera. Men det tänkte jag inte göra denna gång. För igår fick jag en idé! Jag kände att det vore mycket roligare att ge det till någon eller några som skulle uppskatta att få det istället! Så då tänkte jag såhär, jag har en kväll där jag tar fram allt jag rensat ut och lite till, kanske lite leftovers från shoppen och så också, och så fixar jag lite fika och bjuder in de som vill komma och plocka något! Gratis såklart!

Kläderna är huvudsakligen i storlekarna XS-M eller jeans storlek 24 tum till 27. Skor stl 36 till 37. Men är inte det dina storlekar så har jag både accessoarer, smycken och lite prylar också! Självklart vore det roligt att säga bara kom hur många som helst! Men av praktiska skäl, läses vår lilla fyra, så kör jag begränsat antal platser. Preliminärt datum är tisdag den 3:e juli på kvällen, sekundärt datum är annars torsdag den 5:e juli om tisdagen skulle se dålig ut. Så är du intresserad av att komma? Klart du är! Maila mig då bara på johanna[at]byjowithlove.com så tar jag emot anmälningar tills platserna är fyllda! Alla är välkomna! Barn under ett år får också följa med. Vill du kan du bjuda med en vän också, men max en vän per anmälan. Platsen är hemma hos mig, vilket betyder södra Uppsala, adress mailas ut vid anmälan. Det som bli över skänks till välgörenhet!

10 kommentarer :

 1. Åh, det hade ju varit supertrevligt, tyvärr är jag inte i stan då :-(

  SvaraRadera
 2. Men vilket härligt initiativ!! Skulle så gärna ha kommit, men vi åker på semester 2 juli!!! Typiskt!!

  SvaraRadera
 3. @Frida Asch då! Men vi ses ju på onsdag i alla fall!

  @Makena Ja det är ju risken man får ta när man bjuder till denna tiden på året. Semestern! Som tur va var det faktiskt några som bor på annan ort som semestrar i Uppsala som vill komma, så ibland kan det ju funka åt andra hållet ;-) Men du får gärna komma förbi en annan gång! Kram!

  SvaraRadera
 4. ÅÄh, så gjorde jag med mitt smink - det var skitkul! Jag bor både för långt bort och drar större storlekar, annars hade jag varit grymt på!

  SvaraRadera
 5. Ja, på onsdag ses vi! Fick du mitt mail om att ta med min beställning från shoppen?

  SvaraRadera
 6. Vilken bra idé! :)

  SvaraRadera
 7. @Frida Japp! Sorry glömde svara, såklart tar jag med det! ;-)

  @Caroline Ja vi får se på tisdag ;-P

  SvaraRadera
 8. Så sjukt kul idé. Klart att man vill komma. Finns det några platser kvar? Jag måste isåfall kolla om jag hittar någon barnvakt :)

  SvaraRadera
 9. @smamie Finns det hjärterum! Får du inte barnvakt är det lugnt om Alfie hakar, han är ju typ ett ;-) Men maila mig så mailar jag ut exakt tid och så!

  SvaraRadera
 10. Eländes att det inte stämde med mitt semesterschema. En afton hos dig hade jag inte bangat på! Kraaam

  SvaraRadera