torsdag 21 juni 2012

Jag börjar väl bli gammal

Håller på med frukosten och kastar ett snabb öga på vad det är Dylan har slagit på på TV'n. Jag ser en rödhårig liten kille med glasögon på en svävande platform, dirigera en känguru i rymdhjälm, med sin taktpinne, så att den ska kunna hoppa över ett asteroidbälte i rymden och ducka för inkommande asteroider. Okey. Jag menar, jag vet att det är barnprogram men känns det inte lite långsökt? Eller så är det jag som börjar bli gammal. Men jag brukar känna mig ganska i kontakt med mitt inre barn. Nåja, Dylan verkar gilla det. Han är i och för sig inte i en ålder då man är så speciellt kräsen, det mesta som är tecknat och rör sig är av intresse. Men det jag mest fascineras över ändå, är väl att någonstans där ute så sitter det en grupp vuxna människor som har gjort det där.

1 kommentar :

  1. sådär brukar jag också tänka ibland... Att det är vuxna som gjort dessa program. För visst är det mycket "konstiga" barnprogram numera??? Hadet gott, Kram!

    SvaraRadera