torsdag 28 juni 2012

Bloggträff i Uppsala!

Igår var jag ju som sagt vad bjuden på bloggträff här hemma i Uppsala! Ett mycket trevligt initiativ som Frida här tagit! Och platsen för vår lilla bloggträff blev relativt nyöppnade Picnic vid Stationen.

Det var jättekul att hälsa på både kända och okända ansikten! Tina hade dessutom lite bebis-gull med sig!

Frida och Christina, även kallad Tina från fina Pickipicki som är en nyupptäckt pärla för mig!

Min bordsdam, ja eller granne kanske, tillika namne med en av kvällens alla smårätter!

Picnic's koncept består till största delen av en massa smårätter som man kan beställa in en egen blandning av, men de har även enportions rätter och på dagarna serverar de lunch. Maten var god, servicen sådär. Men tydligen så gjorde vår servitör sin första dag, och ja, det märktes. Men eftersom allt tog lite extra tid fick vi ju desto mer tid att tjöta istället, vilket var trevligt!

Tina och fina Anna, fångad med en söt liten pussmun.

Lite av maten då! Själv åt jag bland annat dumplings för första gången! Och av bloggvärlden att döma så lär jag även vara den sista personen på jorden som just smakat dumplings för första gången. Gott var det i all fall! So I get the hype!

Lite kycklingspett med Karibien-tema. Och jag som bara gillar kylskåpskall nästan grön banan tyckte faktiskt att de tillhörande bananchipsen var goda! Kanske mest för att de knappt smakade banan, i och för sig.

BBQ rack med glace. Mmm...! Jag har hört att vegetarian är ett gammalt indianord för dålig jägare. Så kan vi säga.

Och avslutningsvis Frida igen, här modellandes en sjal hon just köpt från byjowithlove.se! Och inte en enda bild lyckades jag få med på mig själv, men jag tror ni överlever. Mycket trevlig kväll var det i alla fall, och tack återigen för initiativet! Let's do this again!

3 kommentarer :

 1. Yey, så kul det var! Och vilka fina bilder du tagit! Men hur var det med käklinjen och dubbelhakorna där på sista bilden?

  SvaraRadera
 2. @Frida Haha! Va? Jag tycker käklinjen is right there! You're working it! ;-)

  SvaraRadera
 3. ljuvligt!
  så ledsen att det krockade med makens upptåg... buhu! en annan gång??

  SvaraRadera