tisdag 19 juni 2012

Helt random

Tre konstiga fakta om mig:

1. Jag avskyr döda insekter. Mer än levande! Levande stör mig inte så mycket, varker spindlar eller kryp. De känns i alla fall fräscha. Men döda, torra, som tappar ben och vingar... Uhäää!!! Äckligaste som finns.

2. Jag nyser av mörk choklad. Alltid. Varje gång. Och så även mina systrar. Men inte min bror. Googlade det nyss och det verkar bara vara så att man har en extra aromkänslig nerv i näsan. Skulle jag dricka rödvin skulle jag förmodligen nysa av det med. Men det gör jag ju inte, så I'll never know.

3. Ibland när ingen ser på så kan det hända att jag stänger en halvöppen kökslåda eller slår på en ljusknapp med en karatespark. Handrörelser och "Haaajaaa!" ljud included. Men bara ibland, och när ingen ser på.

Så. Har ni något konstigt för er eller? Jag vet att min lista skulle kunna fortsätta till punkt tvåtusentrehundratjugonio om inte självbevarelsedrift stoppade mig.

2 kommentarer :

 1. haha, karatsparkar :D
  Jag har nog en del knas för mig, men det är för tidigt på morgonen för att jag ska orka tänka på dem ;)

  trevlig midsommar!

  SvaraRadera
 2. fniss!

  att karatesparka omkring sig låter lite härligt vardagsedge tycker jag! ska jag kanske anamma..? ;)

  SvaraRadera