onsdag 27 juni 2012

Pinterest - I hate you and I love you

Asså Pinterest. Först skulle jag inte. Jag hade inte tid och ville inte få en grej till. Men så började jag. Och vad ska jag säga. Jag älskar inspirationen, när min hjärna går igång på den låter det ungefär som när man vrider om nyckeln i tändningen på en Ferrari. Men jag kan inte hantera det. Jag svämmar redan över av idéer, det är ju bara tiden som saknas! Så jag går aldrig in numera. Jag får liksom tusen idéer och en viss frustration uppstår. Visst, klädinspiration och stylinginspiration blir ju inte på samma sätt, eller jo. För då ska jag sy något, leta i affärer efter något eller försöka hitta något till shopen. Så jag tror jag får fortsätta att ligga lite lågt där, och spara Pinterest till framtiden lite. Men, det ÄR helt fantastiskt! Makes any sense?

1 kommentar :

  1. Makes sense. Jag har hoppat över det för att undvika datastresssss... det som är kul kan också vara press!

    SvaraRadera