måndag 18 juni 2012

Keeping me busy!

Det är så roligt när era beställningar trillar in! Speciellt de som skriver en liten hälsning dessutom, superkul! Tänkte bara säga att jag lever och jobbar på. Och shopen håller mig sysselsatt! Laddar för fullt nu för en massa goa nyheter som trillar in i juli! Och så fort jag varit "duktig" och slått in och skickat alla paket på listan, ja då fylls det på igen! Som det ska vara då! 

Men det håller ändå en väldigt skön nivå nu, jag drunknar inte och jag rullar inte direkt tummarna heller. Jag har ju inte gjort någon mer marknadsföring för shopen än på bloggen, FB och Instagram. Och mer vågar jag inte göra nu, för jag tycker det är perfekt så att man dessutom hinner med två små barn, sin man och ett hem. Jag har inga planer på world domination. Just nu. Men jag har väldigt roligt! 

Tänkte kolla om ni har några åsikter om shopen annars? Önskemål? Ris eller Ros? Och även när jag inte frågar Er om ni har några tankar, så är det ju såklart alltid fritt fram att framföra dem! Era åsikter är alltid av intresse! Om det är önskemål om fler storlekar dock så kan jag säga att det framöver kommer komma mer av just det, storlekar! 

Håller som bäst på just nu med att städa mitt pack- lager- och arbetsrum, och göra plats för inkommande. Sätter även upp fler hyllor och försöker hela tiden organisera det lite mer, lite åt gången. Det är rätt litet, bara ett par kvadrat, så det blir fort stökigt där inne om man inte håller efter. Men nu är jag färdig för idag, på alla plan! Så god natt på er! Tack för att ni tittar in!

5 kommentarer :

 1. Skulle precis gå in och kika, men kommer inte in. Tycker i övrigt att den har väldigt fina grejer :)

  SvaraRadera
 2. Härligt! Om du kikar in på facebook kommer du se att jag bjudit in dig på Uppsala-blogg-träff nästa vecka. Vore superkul om du kunde komma!

  SvaraRadera
 3. den är fab, din lilla shop! fortsätt fylla på med charmiga ting. och tusen tack för den fina presenten som kom idag med min ekoxe. kram! :)

  SvaraRadera
 4. Så roligt att det går så bra för dig!!!

  SvaraRadera
 5. Ja, en liten fråga! Du har ju såna jättesnygga flaggskor, tror du att du skulle kunna få tag på skor med bara den brittiska flaggan (och inte ett litet hörn som på aussi-skorna)? :)

  SvaraRadera