måndag 19 december 2011

Kul grej!


Idag kom det ett tjockt paket adresserat till mannen med posten. Jag vågade inte öppna det eftersom det är juletid och allt, så jag väntade tills han kom hem från jobbet. Och det visade sig att det faktiskt också var en julklapp, men eftersom jag sett det redan, och vart den kom ifrån, så frågade han om jag ville ha en tidig klapp. Och det ville jag ju såklart! I paketet låg det ungefär två hundra bilder som han låtit skriva ut med några av sina Instagram-favoriter. Jättefina bilder på oss, på barnen och på massa fina minnen! Han hade använt Fuji-erbjudandet som man ser lite överallt på nätet, och som även jag har länkat i högerspalten. Att skriva ut 100 bilder gratis. Hade jag aldrig tänkt på, men det går tydligen att välja 10 x 10 centimeter. Perfekt för Instagram! Han hade helt enkelt sparat ner sina favoriter i en mapp genom att gå in på någon Instagram web-sida. Typ ink361.com eller statigr.am. Och sedan vid framkallningen valt storlek 10 x 10 som sagt vad, och de blev jättefina! Så kul att se dem i print! Massa fina minnen! Så nu är det jag som suttit uppe halva natten och försökt välja ut några favoriter, och är nu nere på runt två hundra jag med. Fast då vill jag ju ha dubletter av en del också, typ helst alla, så Lord have mercy! Tur att 100 är gratis!

5 kommentarer :

 1. Vilken super-idé! Och du som tar så fina bilder!

  SvaraRadera
 2. Åh vad härligt, visste inte ens att man kunde hitta alla sina instagram bilder sådär! Tack tack tack för tipset =) Vilken underbar blogg du har förresten, hit kommer jag komma på besök oftare =)

  SvaraRadera
 3. Tack för tipset - beställde hem 150 bilder igår. Billigt, billigt :)

  SvaraRadera
 4. åh va kul, 10 x 10 är ju perfekt format.. vad ska du göra av alla bilder??

  SvaraRadera