fredag 16 december 2011

By the way

Bordet är ju klart! Har bara inte fotat än. Det blev som jag anade inte alls som jag tänkt mig! Men bra. Slipade ner det och tänkte sedan betsa det med en bets som heter "drivved" men träet tog inte åt sig som jag ville. Så jag slipade ner de målade delarna igen och betsade det typ kalkvitt istället, för att bryta den gula furutonen. Den lyste nämligen igenom den första betsen.
Så det blev betydligt ljusare än jag tänkt, men träet syns fortfarande igenom som jag vill, utan att se gult ut. Så får vi se vart jag tar vägen med det sen. Kanske lutar av det till våren när man kan stå ute. Eller så har jag det som det är. Vi får se. En sak jag vet i alla fall är att just nu så får det vara som det är, och det, är mycket bättre än vad det var! Nästa projekt då? Jo, en furugul pinnsoffa till köket som ska bli vit. Men först tar vi helg!

3 kommentarer :

 1. Ska bli spännande att se bilder, har lite svårt att se det framför mig hehe! :)

  SvaraRadera
 2. haha! blir du aldrig helt, helt nöjd? eller kanske lite perfektionist, blir inte nöjd förrän det blir helt, helt perfekt?

  jag tycker iaf att du är duktig (av det jag sett här) o att det är himla kul att du är just det, duktig när du pysslar och skapar.


  fin 4e advent!

  SvaraRadera
 3. Amanda: Kom på att man faktiskt kan se färgen i bakgrunden på "Cirkus Gilan" tavlan. Den ligger på det bordet!

  Sofia: Haha! Jag perfektionist!? Näää... ;-P Du, det vore en lögn att säga nej till det. Jag är nog ganska så mycket perfektionist, men, dock ej en pedant. Perfektionist i saker jag själv gör, men däremot så är jag inte så pedantisk typ med om det är lite småstökigt hemma och så. Men ja som sagt. Jag blir nog sällan heeelt nöjd med saker jag själv gör, fast andra intygar mig om att det är jättefint. Men det är väl både bra och dåligt tror jag. Jag vill alltid bli lite bättre, men samtidigt måste man ju kunna slappna av och bara vara nöjd med det man gjort med. Något jag måste jobba på!

  Fin 4:e advent på dig med!!!

  SvaraRadera