torsdag 22 december 2011

Härmed tillönskar jag eder...


Imorgon ska vi ut i rushen och köpa de sista klapparna! Galet, jag vet! Men sen tar vi helg, lååånghelg! Så därför passar jag på att redan nu önska alla er fina bloggläsare en riktigt god jul! Hoppas ni alla får en fantastiskt fridfull helg, fylld med kärlek och era nära och kära! Och så önskar jag alla fina små barn där ute i Sverige en vit jul, för om det inte är en så big deal att dricka lite på julafton, ja då kan man väl lika gärna avstå tycker jag. Så ha en riktigt god jul nu, så ses vi nog lite i mellandagarna igen! Fridens!

5 kommentarer :

 1. GOD JUL! Vilken fantastisk bild! :)

  SvaraRadera
 2. God Jul själv!!! Ja ett julunder i sig att de log samtidigt ;-)

  SvaraRadera
 3. God fortsättning! Hoppas du haft en mysig jul.
  Vilken fin blogg du har!

  SvaraRadera
 4. Sötnosar!
  Hoppas att ni har haft en fantastisk jul fina du!

  Kram Marie

  SvaraRadera