fredag 9 december 2011

Dags för tävling!


Efter ekoxe-tävlingen så utlovade jag ju en ny chans till tävling, och här kommer den! Jag tänkte lotta ut den vita kudden i mitten av bilden, med texten "Home is where the heart is". Kudden är i bomull och måttet är 40 x 40, och det är fodralet som lottas ut. Här nedan följer reglerna!


Allt du behöver göra för att delta är att skriva några korta rader i kommentarsfältet på detta inlägg om en person som betyder mycket för dig, och varför. Max 140 tecken säger vi, och max en kommentar per person här på bloggen. De som gillar BY JO WITH LOVE på facebook kan tävla en gång till där också för att dubbla sina chanser! Men det är bara en vinnare, jag väljer ut de tio finaste kommentarerna och drar en vinnare där ifrån. Tävlingen håller på till och med på måndag klockan 23.00, och vinnaren presenteras i veckan! Lycka till!

9 kommentarer :

 1. Min son som oavsett omständighet och humör alltid smälter mitt hjärta.

  SvaraRadera
 2. Att beskriva en betydelsefull person är svårt för orden räcker inte till. Min man betyder så mycket för mig. Han är kärleksfull, lojal, rolig och bara sååå fin.

  SvaraRadera
 3. canicos@hotmail.se10 december 2011 kl. 09:59

  Min pojkvän Daniel betyder riktigt mycket för mig. Han finns alltid vid min sida, och vi kan berätta allt för varann. Vet inte vad jag skulle ta mig till utan honom, han är mitt hjärta.

  SvaraRadera
 4. Efter 9 år tillsammans på samma väg finns fortfarande fjärilarna i magen..därför vil jag säga att min man är den person som gör att mitt hjärta har ett hem... :)

  SvaraRadera
 5. Jaha ja. Nu tänkte jag bara skriva en kommentar och meddela att jag tittat in en sväng här igen och blir glad av din kreativitet. Men nu ser jag att det är en tävling också fast äh, jag har tillräckligt med kuddar så nån annan kan få chansen.

  I övrigt: Jag hittade en av mina gamla teckningar med ett brudpar. Sedan hittade jag en till likadan teckning, och ännu en! Minns då att det var DU som var orsaken till dessa identiskt lika brudpar. En period ritade du ALLTID sådana när jag var hemma hos er och jag härmade därefter (i smyg). Bara så du vet. :) Hm, kanske du skulle leta fram en sådan teckning, trycka upp på kuddfodral. Hade varit - exotiskt.

  SvaraRadera
 6. Min mamma har en soffa och den är inte på något sätt märkvärdig. Men min mamma, hon är speciell. Hon bryr sig som ingen annan och i hennes ögon är jag alltid vackrast. Vet inte vad jag skulle göra utan henne. Och av just dessa anledningar så skulle jag vilja lägga din fina kudde i hennes soffa.

  SvaraRadera
 7. Min man är en som verkligen kan, han gör alltid som jag vill och som norrman kallar han det "snill". Han ögon är helt vackert sjuka, hans öron oohh så mjuka! Jag älskar honom av hela mitt hjärta, även om han skulle råka fjärta. Men det spelar ju ingen roll, för han är ju mitt lilla älsklings troll!

  Tack för mig!

  SvaraRadera
 8. Min otroligt fina underbara mamma, hon har världen bästa mamma-hjärta!

  SvaraRadera
 9. Min bästa vän och livs kärlek, min man Daniel. Livet med honom är ett äventyr o jag känner mig så trygg å så älskad!

  SvaraRadera