fredag 16 december 2011

And the winner is...

Fick in fina bidrag i tävlingen! Tyvärr var det egentligen bara två som var kvalificerade då alla utom de var längre än de max 140 tecknen. Kanske läste ni 140 ord? Och en kom tyvärr in för sent. Men hade gärna gett er alla en kudde i alla fall! Just de här var ju inköpta, men jag kanske kan trycka egna framöver så får alla mammor, äkta män och andra personer som förtjänar en kudde det! Vinstlotten denna gång föll dock på... smäm! Sara-liz som var den andra som kvalificerat sig får ett tröstpris om du vill. Båda kan maila mig sina adresser på byjowithlove[at]hotmail.com!

5 kommentarer :

 1. HURRA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Man är ju lite twitterskadad så 140 tecken är man ju van vid :)

  SvaraRadera
 2. Haha!! Inte visste jag att 140 ord va så lite;) Men jag verkar vara i gott sällskap.

  SvaraRadera
 3. Det är andra tävlingen som smäm vinner. Så få är det väl ändå inte som tävlar?!

  SvaraRadera
 4. Cilla: I denna tävling var det faktiskt bara två som lämnat in godkända bidrag, Smäms var ett av de två. Så jo, så få. Skulle jag då valt bort henne bara för att hon vunnit tidigare? Det vore ju oschysst! Så jag lottade och den föll på henne. Dessutom gav jag pris till båda de korrekta bidragen. Vill du minska hennes chanser får väl du själv också tävla nästa gång, såg inget bidrag från dig ;-)

  SvaraRadera
 5. Jag älskade den där kudden, men missade helt tävlingen. Var kan man haffa kudden?

  SvaraRadera