onsdag 14 december 2011

Nypysslat - Tavla


Inspirerad av bannern Anna satte upp i sin hall så pysslade jag denna tavla till vår hall. Igenkänningsfaktorn var för hög för att motstå. Hur många gånger har jag inte stått, halvvägs i ytterkläderna, mitt mellan en tjutande bebis och en spexande kille som prångt ska ha med sig sin färgglada plastgräsklippare ut och tänkt typ hej och välkomna till cirkusen. Biljetter där tack.


Så en Cirkus Gilan tavla blev det! Får mig att dra på smilbanden nästa gång jag står där i hallen och cirkusen gör sig redo för avfärd.

3 kommentarer :

 1. Vad fin! Sjukt bra idé:) och jag älskar tanken bakom tavlan haha:)

  SvaraRadera
 2. så himla underbar idé! jag kommer själv från en riktig cirkus-familj, så jag förstår hur du känner, även om jag inte har några egna små cirkusapor ;)

  SvaraRadera
 3. yeyih!
  fint som snus blev det.
  men; dags att pyssla nytt nu som du vet... ;)
  kram!

  SvaraRadera