torsdag 29 december 2011

Torsdagstema - 2012 ska jag...

I år tänkte jag haka på "Torsdagstema". Första temat är "2012 ska jag..." och mitt svar på det är, 2012 ska jag klura ut en bild att teckna varje torsdag. Eller till varje torsdag. Jag har inte riktigt klurat ut om det är meningen att man ska lägga upp den redan på onsdag, så att den finns där på torsdag, eller om man ska teckna och lägga upp den under torsdagen. Men det får jag säkert rätsida på framöver. Får se vad det blir med för teknik också, idag blev det en skiss med blyerts och lite tusch. Och rackarns vad svårt det är att fota blyerts alltså! Det vet säkert de som testat redan om, men jag har aldrig fotat in en blyertsteckning förut. Det vill gärna se lite "skitigt" ut, och inte lika mjukt som i verkligheten. Men efter några försök blev det bättre. Så här är den, min första torsdagsteckning. Kommer det att bli 52 stycken? Det återstår att se!

6 kommentarer :

 1. Snyggt! Roligt att du ville haka på vårat torsdagstema :D

  Jag brukar rita på bilden tis-ons-tors och ladda upp den på torsdag :) så länge den finns upplagd på bloggen din nån gång på torsdagen så är det ju lugnt½ Och om du sen inte hinner så är det nog inte hela världen om den kommer upp på fredagen heller :D

  SvaraRadera
 2. Fint!! Ser att Sofie svarat pa din fraga ocksa :) Man far gora som man vill men tanken är att temat presenteras ca en vecka i förväg så att man har veckan på sig att rita och publicera pa torsdagar. Men som Sofie sager sa gor det inget om den kommer lite sent heller.

  SvaraRadera
 3. Fint! Och, holy shit, det är omöjligt att fotografera blyertsteckningar. Iof är jag kass på att skanna in dem också haha. Tur att svaret var någon dag under torsdagen för mitt bidrag tog aningen längre att göra en planerat, men nu är det upplagt iaf :)

  SvaraRadera
 4. kul! För min del har jag haft det svårt att tajma in varje torsdagsbild, mest för att jag alltid tänker att jag ska rita den på torsdag vilket blir lite överoptimistiskt. Kan man rita den några dagar innan så blir det mindre press ^^.
  Och ja, håller med Thia ovan, tycker det är assvårt att fota blyertsteckningar, vintermörkret gör det ju inte lättare att ta bra foton heller :/

  SvaraRadera
 5. Toppenbra ide!! 52st hoppas jag på.

  SvaraRadera
 6. Jag tänkte hänga på nu på torsdag. Temat lockade.

  SvaraRadera