måndag 7 maj 2012

Dagens YouTubeÄlskar Cirkus Cirkörs trailer för "Wear it like a crown" föreställningen. Tilltalar varje liten bit av estet inom mig! Och cirkus, när det är bra, är alltid så vemodigt vackert!Stop motion när det är som bäst! Gjort med 288.000 Jelly Beans, sång Kina Grannis.

2 kommentarer :

  1. Jag ÄLSKAR cirkus cirkör. Har sett just wear it like a crown två gånger, den är underbar. Jag ryser typ hela föreställningen igenom, det är magiskt. Trailern vet jag inte huuur många gånger jag sett, men får rysningar då med. Sen har jag sett flera andra föreställningar också, de är underbara. Men wear it like a crown är bäst hittils. :-)

    SvaraRadera
  2. Usch, jag tycker Cirkus Cirkör är läskiga =) och den här trailern likaså. Får rysningar, men inte av välbehag =).

    SvaraRadera