söndag 13 maj 2012

Efterklok

När jag gjorde washi-tävlingen som slutar idag så gjorde jag något jag inte gillar. Jag gjorde en del av tävlingen på ett sätt som jag själv avskyr när andra gör tävlingar. Så om jag själv inte gillar det, varför skulle någon annan? Haha! Alltså blogg-delen, där man ska blogga för att tävla. Jag är aldrig, verkligen aaaldrig med i sådana tävlingar själv. De är så dryga. Och då skulle det i så fall vara något extremt fin. Typ kanske inte washitejp. Inte för att wasitejp inte är fint, men kanske inte sååå fint. Men men, det är lätt att vara efterklok. Hursom, skulle någon blogga om det innan tolvslaget så är det ju en walkover-seger, eftersom ingen annan har gjort det! Så vill du ha tre rullar gratis washitejp behöver du bara tävla innan midnatt. Annars så ska jag lotta ut en och två rullar imorgon till någon av er andra som tävlat på Facebook och i kommentarsfältet. Och göra en tävling jag själv skulle vilja delta i nästa gång.

1 kommentar :